Online de kleding voor de Lente en Zomer 2014 bestellen

Eind maart begint de lente alweer, tijd om je kledingkast klaar te maken voor de lente en zomer van 2014.

Deze week liet de zon zich al behoorlijk actief zien, snel zag je vrouwen alweer in fleurige jurkjes en rokjes lopen. Om mee te kunnen met de trends voor deze lente en zomer moet je misschien nog wel je kast een beetje updaten.

Een van de trends die we bijna elke lente en zomer terugzien is die van bloemenprints. Met een leuke outfit met bloemenprint erop kan je nooit fout gaan, we zien op de catwalk hele jurkjes met overdadige bloemenprints maar ook outfits met enkel een bloemen zoom of een klein boeketje bloemen op de schouder. Een andere grote trend is sportieve kleding, de varsity jackets komen weer helemaal terug. Daarnaast zal je veel sneakers zien, ook met hakken, en voetbal sokken als accessoire.

Verder komen de wijde broeken weer terug in de mode en natuurlijk ook weer veel kleur. Roze komt weer volop in de mode maar ook andere kleuren zoals blauw, rood en oranje mogen gezien worden deze lente en zomer. Wil je deze trend nu al inzetten, koop dan een gekleurde jas!Een andere opvallende trend voor deze lente en zomer is kunst op je kleding. Schilderachtige prints op je kleding is helemaal hot, de print kan over je hele lichaam zitten, alleen op de buik of zelfs op de billen.
Laat je inspireren door deze leuke nieuwe trends en bestel snel je kleding online.

» Goedkope lente en zomer kleding online bestellen
» De lentemode van DEPT
» De lentemode van G-Star
» De lentemode van Only

 

Laatst aangepast ( vrijdag, 14 maart 2014 10:51 )